Photo By Case Design/Remodeling Of San Jose. San Jose Kitchen Remodel

San Jose Kitchen Remodel

Our client is a single executive with a busy, full-time career who came home to her "refuge" town home each night to a kitchen that she just hated. The goal was straight forward: Make it functional, beautiful and energy efficient. The two major layout changes are that the dishwasher was moved from the right of the sink to the left. This allowed for a Lazy Susan corner cabinet. A Lazy Susan corner unit was also installed to the right of the stove to dramatically increase the storage space. The sink counter (which was previously split at counter and bar height) was now level at counter height which allowed the kitchen to flow into the adjoining living space and make it more functional. *Winner of the 2008 NARI META Bronze Award*